Spring til indhold

Motion hver dag til dig

Denne artikel indeholder reklame for kondition.dk

Det er altid godt at røre sig på den ene eller anden måde.

Der er ingen krav til, om det skal være hård træning, eller havearbejde og hundeluftning. Motion hver dag giver mange fordele, fordi med mere bevægelse bliver man mere fysisk stærk, og det giver større velvære. Stillesiddende hverdag gør kroppen træt.

2 der løber-motion-hver-dag-nytomsundhed.dk

Vores natur er helt fra starten af sådan, at vi har det bedst når vi rører os. Når vi dyrker motion hver dag og gerne sammen med andre, styrker det os og det er sjovt og hyggeligt, og det er ofte samværet der hiver en afsted.

Har du ikke haft den følelse, at det er skønt at få brugt sin krop og det giver et boost til energien?

Der er mange andre fordele ved at du bevæger dig mere. Du kommer i bedre form, og derfor kan du klare mere, og undgår skader, fordi kroppen bliver stærk og udholdende. Kroppen bliver bedre til at modstå nogle sygdomme. Motion hver dag, daglig bevægelse og pulsen oppe hver dag, styrker hele dit system. 

Hjertet, lungerne, muskler og led, og der skal ikke så meget til, før du forbedrer dit helbred betydeligt. Studier har vist, at nogle kræftformer kan reduceres ved hjælp af motion, det kan for eksempel kan det have indflydelse på udviklingen af kræft i tyktarmen.

En halv time med motion hver dag, måske over flere gange, kan sænke risikoen for blodpropper, og et forhøjet blodtryk bliver væsentligt reduceret.

Masser af gode resultater med hensyn til overvægt ses hele tiden. Øger du forbrændingen, kan du bedre tabe dig, og det er en god ide at kombinere motionen med lidt kostændring.

Stærke muskler og krop er nødvendige for os, for det er med til at vi kommer os hurtigere og bedre efter sygdom, så derfor er motion hver dag en god investering for os. Der skal ikke meget til før vores helbred får det bedre. Så vi må igang. Men det er lige med at få det gjort.

Masser af undskyldninger er der nok af. 

Sofaen kommer snigende ind på en. Kender du det? Og det er ikke særlig godt for noget som helst. Hvad gør du? Du vil måske rigtig gerne have, at det er nu der skal ske noget. Hvordan kommer du ind i det rette spor?

Du har måske selv en ide til noget. Det kan være at motion hver dag ikke er muligt for dig. Nogen finder en eller flere at løbe, gå, motionere sammen med, og det er en god ide. Prøv ikke at svigte dine venner her.

Sæt ikke urealistiske mål du ikke kan klare. Det får dig bare ned med nakken. Skriv en lille seddel med ting du vil gøre, og streg dem ud når de er nået. Det er en god følelse. Find ud af, hvad du har det bedst med. Sund motion er altid godt, men husk at det er overtræning aldrig. Find dit niveau, og læg mere på efterhånden.

Træn på de gode tidspunkter

Det er godt og effektivt at tilpasse din træning til den situation du er i, og ved at tage hensyn til kroppens rytme, bliver din træning meget lettere og sjovere. 

Mange er måske ikke klar over vigtigheden af, at det ikke er ligegyldigt om man kamptræner om morgenen eller aftenen. Kroppens styrke er ikke den samme på alle tidspunkter af dagen. Der er, ifølge eksperter, over 100 biologiske funktioner i vores krop, der kører i regelmæssige 24-timers forløb, og de topper på forskellige tidspunkter. Så det er om at tænke på motion der hvor du er bedst. Læs mere her på linket. 

https://kondition.dk/gode-grunde-dyrke-motion/

Gør noget nu – sats på motion hver dag

Mange fortryder at de ikke har gjort noget sundt og godt for dem selv for længe siden. Skavankerne kommer en efter en, desværre. Måske enddog alvorlige sygdomme der vælter os og vores familie omkuld. Kan vi være det bekendt?

motiongrønløber-nytomsundhed.dk

Sæt livet højt, og begynd stille og roligt at tænke i nye baner.

Motion hver dag er et sundt mål.

Få rørt dig/jer noget mere, se lidt på hvad i spiser, og læg en plan der er realistisk.

Det vil helt sikkert give værdifulde resultater. 

Du kan læse mere om vigtigheden af at få en god og sund næring på daglig plan, på dette link