Spring til indhold

Skønhed

Denne artikel indeholder reklame for dinherbashop.dk, nytomsundhed.dk

Sådan får du en sund hud

skønhed-nytomsundhed.dk

Vi arbejder ofte mange timer på et kontor eller indenfor. Måske er du stresset og arbejder hårdt. Vi har måske aircondition kørende hele dagen. Vi mangler luft. Det du har brug for, er dejlig, frisk luft. Disse factorer kan være med, til at huden ser trist ud. Men skønhed kan vi gøre noget ved.

Miljøet kombineret med stress, vi rejser ofte, der holdes møder, og der er stramme deadlines, alt dette kan resultere i, at man får en træt og trist hud. Hudens skønhed trænger til et tjek. Din hud har brug for en pause. Sørg for at komme ud i den friske luft – væk fra computerskærmen og det du sidder med.

Beskyt huden

Hvordan beskytter du bedst din hud? Sørg for at give huden fugtighedscreme, så den forbliver fugtet og beskyttet hele dagen. Der er flere ting du skal være opmærksom på, for at bevare din huds skønhed.

Vi bliver daglig udsat for vind og vejr. Der er konstant ultraviolette stråler( UVA og UVB ) der rammer os, og det kan give rynker, læderagtig hud og pigmentdannelse, og er årsag til ældning. UVB forårsager forbrændinger og som forbindes med hudkræft.

Det er fornuftigt at benytte  en creme med Solfaktor, som hjælper med at blokere UVB-strålerne. Smør dig ind med jævne mellemrum dagen igennem. Brug en beskyttende dagcreme alle årets dage på de mere følsomme områder for eksempel i ansigtet, som f.eks. med en effektiv hudplejeserie fra SKIN, der viser et resultat på pleje og skønhed. Et godt forslag er også, at prøv at holde dig i skyggen på den varmeste del af dagen og tag en smart hat på.

Mænd har også hud 😉

skoenhedstips

Mænd tror somme tider at de ikke behøver at pleje deres hud. Men det er yt. Pleje og skønhed er ikke kun for feminine. Enhver mand bør gøre lidt ved den daglige hudpleje. Du plejer måske at bruge helt almindelig sæbe i ansigtet, men det er ikke godt for din hud.

Almindelig håndsæbe indeholder skrappe rensemidler, der ikke er beregnet til ansigtet. Den kan fjerne gavnlige fedtstoffer fra huden. Vælg i stedet for en ansigtsrens, der fjerner snavs, overskydende fedtstoffer, urenheder og sved og tilfører huden fugt. Vælg et produkt, der ikke indeholder sulfater eller parabener, men indeholder antioxidanter, vitaminer og aloe vera for ekstra fugt.

Da mænds hud er tykkere end kvinders, så det er nødvendigt at anvende en skrub en gang imellem, for at fjerne de døde hudceller. Når du anvender en skrub jævnligt, vil din hud tydeligvis vise tegn på maskulin skønhed.

Bruger du aftershave? Den indeholder alkohol, og det giver ofte en sviende virkning. Lad dem ligge for det irriterer bare huden, de ikke er sunde for huden. De kan være årsag til, at de døde hudceller ophober sig, hvilket kan forårsage hudirritation. Invester i noget uden alkohol. En del mænd tilbringer mere tid udendørs end kvinder gør. De er derfor mere udsatte for de skadelige solstråler, vind og vejr, og derfor bør de smøre en god dagcreme på. 

Husk at være opmærksom på det, du spiser

De fleste af os er klar over, hvor vigtig en sund kost er. Gode kostvaner gavner hele kroppen, altså hud og hår og alt det andet. Skønhed kommer indefra siges der. Vores sunde mad og drikke hjælper os med, at se godt ud og være den bedste udgave af os selv.  Din hud afspejler alt det, der foregår inden i din krop.

Får du ikke den rette kost, vil du kunne se de negative tegn på din hud. Huden kan virke trist og grå, masser af tørre linjer, og træt at se på. Din hud vil ikke udstråle den sunde glød, vi alle stræber efter.

Alt hvad du fylder din krop med, kan have en indvirkning på, hvordan din hud ser ud. Det bør være noget vi må tænke på at gøre noget ved, og det behøver ikke være så svært. Der er mange fornuftige sunde kostråd som er let at følge. Og så kommer virkningen. Vigtigheden af at have en sund fordøjelse spiller også en stor rolle. Læs mere om dette her